Vad kan vi hjälpa dig med?

AC-SERVICE

Vi servar, reparerar och felsöker AC-system i personbilar och lätta transportbilar. Utrustning för att laga och skarva rör, korrekta packningar samt köldmedel finns på plats.

FYRHJULSINSTÄLLNING

Vi utför fyrhjulsinställningar med en Hunter fyrhjulsinställare på en fyrpelarlyft, vilket innebär att det blir gjort på riktigt.

DÄCKSERVICE

Vi erbjuder däck från kända fabrikat, monterat och klart. Vi har helt nya omläggning och balanseringsmaskiner från tyska Beissbarth och vi klarar av riktigt stora fälgar och däck med låg profil. Självklart kan vi hjälpa dig att lägga om däck som du köpt på annat håll.

SERVICE

Naturligtvis gör vi även vanliga servicearbeten med filter och oljebyten. Där använder vi oljor som är godkända av biltillverkaren, inte oljor som ”uppfyller kraven”. På grund av hur det ser ut på oljemarknaden vill vi vara extra tydliga med att oljorna har ett originalgodkännande. Vill du veta mer om detta, eller ha ett ett säkerhetsdatablad är du varmt välkommen att fråga efter det så hjälper vi dig med det.

SLÄCKA 2:or

Dannes Bilservice i Boden är ackrediterad av Swedac och har berättighet att släcka 2:or. Utöver det gör vi givetvis allting som en traditionell bilverkstad gör.

EFTERMONTERING

Här kan du få dragkrok, takräcke, diesel & bensinvärmare eftermonterat. Även extraljus, och annan påbyggnadsutrustning kan vi hjälpa dig med, hör av dig med din fundering!

SPECIALVERKTYG

Vi har en mycket stor uppsättning specialverktyg, både hydrauliska och mekaniska, för att kunna utföra alla arbeten enligt de specifikationer som biltillverkaren kräver.

STÄMPEL I SERVICEBOKEN

Givetvis stämplar vi din servicebok för bibehållen garanti!

ALLA MÄRKEN

Vi servar och reparerar alla bilmärken och modeller där ute! Kontakta oss för en kostnadsfri offert!